Ugrás a tartalomra

Negyeddöntős a szerb férfi vízilabda-válogatott

2024.01.10
19:49
Forrás
Pannon RTV
A szerb férfi vízilabda-válogatott bejutott az Európa-bajnokság legjobb 8 csapata közé, miután a negyeddöntőbe jutásért vívott meccsen a vártnál kissé nehezebben, de felülkerekedett a francia csapaton. A következő ellenfelük a magyar válogatott lesz.

Az első negyedet a szerbek kezdték jobban és 2:0-ra, majd 3:1-re is vezettek. A franciák azonban nem hagyták magukat és előbb 3:3-ra egyenlítettek, majd a vezetést is átvették a második játékrészben. Ezt követően 6:6-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a szerbek ráléptek a gázpedálra és elhúztak 8:6-ra, később pedig már 11:7-re vezettek. Innen pedig már a franciáknak nem volt visszaút, Szerbia 14:10-es győzelmet aratott és ott lesz a zágrábi Eb negyeddöntőjében. Ott azonban nem lesz könnyű dolguk, hiszen az ellenfél a magyar válogatott lesz.

Vízilabda Európa-bajnokság

Most

19:32, Frissítve: 19:44

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.
16:14, Frissítve: 18:59

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1479 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.