Ugrás a tartalomra
Pixabay/JeppeSmedNielsen

Negyedik helyen zárt a Veszprém a BL-ben

2020-12-30
11:09
2020-12-30
11:15
Forrás
Hirado.hu, 24.hu
31-26-ra kikapott a Telekom Veszprém a férfi Bajnokok Ligája bronzmeccsén a Paris Saint-Germain ellen kedden este.

Jól kezdett a magyar bajnok, Corrales szép védéseinek hála 3-0-ra ellépett a Veszprém, ami egészen 7-4-ig kitartott. Ezután viszont megtorpant a magyar csapat támadásban, a francia csapat pedig fordított. Térfélcsere után sem tudta ledolgozni hátrányát a Veszprém. Az utolsó percekben csak a gólkülönbség volt kérdéses, végül öt góllal nyert a PSG. A francia együttes 2016 és 2018 után harmadik alkalommal nyert bronzérmet a BL-ben.

A tavalyról elhalasztott férfi kézilabda Bajnokok Ligáját a német Kiel nyerte meg, mivel 33-28-ra legyőzte a Barcelona csapatát.

férfi
Veszprém
BL
Bajnokok Ligája
negyedik
PSG
Barcelona
Kiel

Most

16:00

Ma van a Nemzetközi Jegesmedve Nap

A jegesmedvék életük nagy részét a Jeges-tenger jegén töltik, a világ egyik leghidegebb környezetében. Megközelítőleg 21 és 31 ezer egyed él a Földön, de sok más állathoz hasonlóan őket is fenyegeti a klímaváltozás.
15:28, Frissítve: 17:24

2037 méternyi kolbász tekeredett Turián

A Turiai Kolbászfesztiválon a járványügyi helyzet miatt idén az ünnepség és a vásár elmaradt. Csak a Guiness-rekordot tartó kolbász készítőiből és a szervezőkből, valamint a kolbászkészítő verseny kisszámú résztvevőjéből állt az idei esemény.
15:01, Frissítve: 17:00

Disznótor a muzslyai réten

A muzslyai réten, Budai Zoltán tanyáján, ma baráti körben hagyományos disznótor volt, amelynek az „áldozata” egy háromszáz kilogrammos jószág volt.

Népszerű

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.