Ugrás a tartalomra

Nehéz mérkőzésre készül a TSC

2023.08.19
09:49
2023.08.19
16:50
Forrás
Pannon RTV
A forduló rangadóját játssza vasárnap a TSC labdarúgó csapata Ivanjicán.

A topolyaiak két győzelemmel és egy döntetlennel kezdték a bajnokságot és ellenfelük, a Javor is veretlenül áll három fordulót követően a Szuperligában, egy győzelem és két döntetlen mellett. A TSC-t irányító Žarko Lazetić egy rendkívül nehéz meccsre számít, amelyen mindkét csapat a győzelemre hajt majd.

Žarko Lazetić, vezetőedző, TSC: „Úgy gondolom, az alapján, ahogy a többi meccs párosításait láttam, hogy a forduló rangadóját játsszuk majd. Egy esetleges győzelemmel esélyünk van a legjobb bajnoki rajtunkat megvalósítani, ami szinte maximális lenne. Másrészről viszont ők megelőzhetnek bennünket, a második pozícióba kerülhetnek négy fordulót követően, ami számukra nagy motivációt jelent.”

Szuperliga

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.