Ugrás a tartalomra

Nehézkesen kezdett Đoković Madridban

2017.05.10
19:51
2020.02.08
09:40
Nyögvenyelős győzelemmel rajtolt Novak Đoković a madridi salakpályás tenisztornán.
Nyögvenyelős győzelemmel rajtolt Novak Đoković a madridi salakpályás tenisztornán. A címvédő szerb teniszező ugyanis már az első adogatását elvesztette a spanyol Nicolas Almagro ellen, azonban a következő hat játszmát zsinórban hozta, így 6:1-re megnyerte az első szettet. A második játékrészben azonban Almagro összeszedte magát és 6:4-es eredménnyel kiegyenlítette a mérkőzést. Nicolas Almagro A mindent eldöntő szett ismét a spanyol fölényével kezdődött, aki előbb 3:0-ra, majd 5:4-re is vezetett, de a hajrában Đoković jobban összpontosított és 7:5-ös eredménnyel, 2:1-re megnyerte az összecsapást. A világranglistán második címvédő teniszező következő ellenfele a szintén spanyol Feliciano Lopez lesz. (fotó: Tanjug/AP) Novak Djokovic
tenisz
Nicolas Almagró
Madrid
Novak Đoković
tenisztorna

Most

15:50, Frissítve: 15:59

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.