Ugrás a tartalomra

Nem igazol el az FC Barcelonától Lionel Messi

2020.09.04
20:40
2020.09.04
20:46
Forrás
nemzetisport.hu, euronews.com
Több mint egyhetes huzavona után döntött így az argentin szupersztár.

Lionel Messi, az FC Barcelona ikonja nemrég bejelentette távozási szándékát klubjánál, majd az idény előtti koronavírusteszten sem jelent meg, ám most a goal.com-nak adott exkluzív interjújában úgy fogalmazott, egyelőre biztosan marad a katalán együttesnél. Josep Maria Bartomeu, a Barcelona elnöke kijelentette, hogy csak akkor távozhatok, ha valamelyik klub kifizeti a játékjogomért a szerződésemben szereplő 700 millió eurós kivásárlási árat. De ez elképzelhetetlen. Ez az oka, hogy maradok, és a Barcelonánál folytatom a pályafutásomat - mondta Messi.

A hatszoros aranylabdás labdarúgó elárulta, akár bíróságra is vihette volna az ügyet, ám ezt nem akarta, ezért inkább úgy döntött, hogy a következő idényben még marad a klubnál.

Lionel Messi

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.