Ugrás a tartalomra

Nem jutottak elődöntőbe a szerb röplabdások az Eb-n

2023.09.12
20:36
2023.09.12
20:43
Forrás
Szerbiai RTV
Nem jutott elődöntőbe a szerb férfi röplabda-válogatott az Európa bajnokságon. 3:1-re (26:28, 25:15, 36:34, 25:17) kikaptak a lengyel csapat ellen a negyeddöntőben.

A hatalmas küzdelem végül nem hozott győzelmet a szerb együttes számára a bajnokság egyik favoritja, a lengyelek ellen. Ezzel a vereséggel Szerbia befejezte szereplését a tornán.

röplabda
Európa-bajnokság
Lengyelország
negyeddöntő
elődöntő

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.