Ugrás a tartalomra

Nem lesz Đoković-Alcaraz álomdöntő

2024.01.24
16:16
2024.01.24
21:58
Forrás
Pannon RTV
Kiesett az Australian Openről a második helyen kiemelt Carlos Alcaraz.

A spanyol játékost Alexander Zverev győzte le a negyeddöntőben 6:1, 6:3, 6:7, 6:4 arányban, így a német teniszező jutott be az elődöntőbe. Ennek értelmében biztosan elmarad a sokak által várt és előrejelzett Đoković-Alcaraz álomdöntő.

Érdekességnek számít, hogy a napokban a legendának számító Rod Laver azt mondta, hogy Đokovićot Ausztráliában csakis a csoda akadályozhatja meg abban, hogy felemelje az újabb bajnoki serleget, amelyre Alacraz viccesen úgy reagált, hogy az ő neve a csoda. A csodára azonban, úgy tűnik, hogy még várni kell.

A torna folytatásában a fináléba jutásért a címvédő szerb az olasz Sinnerrel mérkőzik meg, a másik oldalon pedig Zverev-Medvegyev meccset rendeznek.

Australian Open
tenisz
Carlos Alcaraz
Alexander Zverev
Novak Đoković

Most

07:46, Frissítve: 07:53

Húsvét másnapját ünneplik az ortodox hívek

Az ortodox húsvéthétfőhöz Szerbiában számos népszokás kötődik. Egyes szokások a mai napig fennmaradtak eredeti formájukban, mások ugyanakkor módosultak, vagy teljesen a feledésbe merültek az ortodox hívek körében.
07:38, Frissítve: 08:13

Ma van Đurđevdan

A Gergely naptár szerint április 24-én, a Juliánusz naptár szerint május 6-án van Szent György napja.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.