Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Luca Bruno

Nem született gól Anglia és az Egyesült Államok meccsén

2022.11.25
21:57
2022.11.25
22:03
Forrás
M4sport, MTI
Az angol válogatott gól nélküli döntetlent játszott az amerikai csapattal a katari labdarúgó-világbajnokság péntek esti mérkőzésén, a B csoport második fordulójában.

Az amerikai válogatott rendkívül stabilan futballozott, és még közelebb is állt a gólszerzéshez, mint a világbajnokságt 6:2-es győzelemmel nyitó angolok.

Anglia a meccs elején mezőnyfölényben futballozott, az amerikaiak pedig szórványos megindulásaik alkalmával szépen építették fel a támadásaikat. McKennie hét méterről a kapu fölé bombázott, és a helyzet után felbátorodó Egyesült Államok átvette az irányítást. A szünetig hátralévő időben az angolok és a jobb oldalon végigfutó akcióikkal az amerikaiak is okoztak nehéz pillanatokat. A második játékrész lüktető tempóban kezdődött, egymás után vezették lendületes támadásaikat a csapatok, nagyobb helyzet mégsem alakult ki. Maradt a gól nélküli döntetlen.

A 0:0-s döntetlennel még minden lehetséges a B csoportban, mind a négy csapatnak van esélye a továbbjutásra.

foci-vb
Katar 2022
labdarúgó világbajnokság

Most

11:32

Vasárnap kezdődik a Házasság hete

Vasárnap kezdődik a Házasság hete programsorozat Magyarországon. A szervező egyházak és civil szervezetek egy héten át közel ötven településen száznál több programmal hívják fel a figyelmet a házasság, a család értékeire.

Népszerű