Ugrás a tartalomra

Nemes Viktor aranyérmes a németországi birkózó Grand Prix-n

2023.08.14
11:21
2023.08.14
14:51
Forrás
Tanjug
Aranyérmet szerzett a zentai Nemes Viktor a németországi birkózó Grand Prix-n kötöttfogásban a 77 kilogrammosok kategóriájában - közölte a Szerbiai Birkózó Szövetség.

Nemes Viktor először az ukrán származású Volodimir Jakovlevet győzte le 6:3-ra, majd a finn Joni Sarkinent 4:2-re. A zentai sportoló az elődöntőben a német válogatott Deni Nakaev felett aratott győzelmet. A fináléban pedig végül 8:0-ra győzte le a japán Nao Kuszakát. Nemes Viktor mellett Németországban kiváló teljesítményt nyújtott még a magyarkanizsai születésű Nagy Szebasztián és Aleksa Ilić is, akik ötödik helyen végeztek.

Grand Prix
Nemes Viktor
birkózás

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.