Ugrás a tartalomra

Nemes Viktort fogadta ma Zenta polgármestere

2017.08.31
15:21
2024.03.19
08:51
Nemes az idei párizsi kötött fogású birkózó világbajnokságon állhatott a dobogó legfelső fokára 75 kilogrammos súlycsoportban.

Nagy lökést ad a karrieremnek, hogy a világ egyik legjobb birkózója vagyok – nyilatkozta a Pannon RTV-nek a zentai Nemes Viktor, akinek ma gratulált Ceglédi Rudolf, Zenta polgármestere. Nemes az idei párizsi kötött fogású birkózó világbajnokságon állhatott a dobogó legfelső fokára 75 kilogrammos súlycsoportban. A szerb válogatott kéthetes pihenő után a nagybecskereki Proleterrel már nagy erőkkel készül az előtte álló időszakra.          

Nemes Viktor, világbajnok kötöttfogású birkózó: „Az a terv, hogy minden évben minimum egy érmet elhozzak egy világversenyről. Jövőre megpróbálok Európa-bajnok lenni, hiszen a tavalyi évben is közel voltam hozzá, de sajnos az utolsó pillanatban kikaptam. Elég sokat kell még edzeni az Európa-bajnoki címhez is. Ezt követően pedig három év múlva lesz Tokióban az olimpia. Oda nagyon szeretnék kijutni, ha kijutottam, akkor pedig minél jobb szereplést szeretnék, de ha kijutottam, akkor úgy gondolom, hogy meg is akarom majd nyerni.”

Nemes Viktor
birkózó
Zenta

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.