Ugrás a tartalomra

Németország lesz Szerbia ellenfele a kosárlabda világbajnokság döntőjében

2023.09.08
16:45
2023.09.08
16:51
Forrás
Pannon RTV
A német válogatott egy, a végsőkig kiélezett mérkőzésen 113:111-re győzte le az Amerikai Egyesült Államok csapatát a világbajnokság elődöntőjében.

Németország legjobb kosarasai egy igen pontgazdag mérkőzést játszottak az USA csapatával. Az európai csapat a mérkőzés legnagyobb részében vezetett, míg az észak-amerikaiak rohantak az eredmény után. Az utolsó percekre az amerikai csapat ledolgozta hátrányát, de nem tudta megfordítani a mérkőzést. A németeknél három játékos is húsz pontnál többet szerzett a mérkőzésen.

Az eredmény igazi meglepetésnek számít, mert a fogadóirodáknál toronymagas esélyesnek számított az USA csapata. Így pedig a történelem során hetedszer lesz európai döntő a kosárlabda világbajnokságon. A Szerbia-Németország finálét vasárnap játsszák, míg a bronzéremért az Amerikai Egyesült Államok Kanada csapatával mérkőzik majd meg.

Németország
kosárlabda világbajnokság

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.