Ugrás a tartalomra

Nikolics Nemanja távozik a Pendikspor csapatától

2022.12.29
12:47
Forrás
M4 Sport
A török másodosztályú Pendikspor hivatalos Twitter-oldalán közölte: távozik a csapattól a magyar válogatott támadó, Nikolics Nemanja.

„Közös megegyezéssel felbontottuk Nikolics Nemanja szerződését” – írja a török csapat. A hivatalos közleményben köszönetet mondanak Nikolics szolgálataiért és sok sikert kívánnak neki további pályafutásához.

Nikoliccsal egy időben távozik a csapattól Khaly Thiam is, aki korábban a Kaposvár és az MTK színeiben az NB I-ben is játszott. Marad azért magyar játékos a csapatnál, Ugrai Roland személyében.

Nikolics Nemanja nyáron távozott a MOL Fehérvártól, s igazolt a török másodosztályba frissen feljutott együtteshez. A Pendikspor színeiben nyolc bajnokin 272 percet játszott, gól és gólpassz nem szerepelt a neve mellett. November közepétől már nem lépett pályára.

Nikolics Nemanja

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.