Ugrás a tartalomra

Női röplabda Vb – Szerbia döntős

2022.10.13
07:27
Forrás
Nemzeti Sport
Szerbia az első döntős a női röplabda-világbajnokságon miután a szerdai elődöntőben 3:1-re legyőzte az amerikai csapatot.

Az első két szettben a szerbek játszottak jobban, de a harmadikra megtalálta a ritmust az olimpiai aranyérmes amerikai együttes, és szépített. A meccs negyedik felvonása sokáig szorosan alakult, de az olasz Daniele Santarelli irányította szerb csapat végjátékában legjobb játékosuk, a 32 pontig jutott Tijana Bošković klasszis teljesítményének köszönhetően kiharcolták a döntőbe jutást. A másik ágon csütörtökön a legutóbb vb-döntős olasz válogatott a brazilokkal csap össze. A bronzmérkőzést és a döntőt szombaton rendezik ugyancsak a hollandiai helyszínen.

Röplabda Vilagbajnokság
röplabda

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.