Ugrás a tartalomra

Novak Đoković az US Open elődöntőjében

2018.09.06
07:44
2024.03.19
08:41
Forrás
nemzetisport.hu
Novak Đoković három szettben legyőzte a korábban Roger Federert búcsúztató ausztrál John Millmant az amerikai nemzetközi teniszbajnokság negyeddöntőjében.

John Millman hiába búcsúztatta Roger Federert a nyolcaddöntőben, a hatodik helyen kiemelt szerb már nagy falat volt neki, 6:3, 6:4, 6:4-re kapott ki. Đoković ellenfele az elődöntőben a japán Nisikori Kei lesz, míg a másik ágon Rafael Nadal Juan Martín del Potróval találkozik a US Openen.

A hölgyeknél Madison Keys két szettben nyert a spanyol Carla Suárez-Navarro ellen. A legjobb négy között Serena Williams Anastasija Sevastovával, Madison Keys pedig Oszaka Naomival meccsel. Érdekesség, hogy négyük közül csak Williams nyert már Grand Slamet, Keys egy évvel ezelőtt a döntőben kapott ki a US Openen.

Novak Đoković
tenisz
US Open

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.