Ugrás a tartalomra

Novi Pazar–TSC 1–1

2021.11.05
20:27
2021.11.05
20:33
Forrás
Nemzeti Sport
A topolyai labdarúgócsapat 1–1-es döntetlent játszott idegenben a Novi Pazar együttese ellen a szerb Szuperliga 16. fordulójának pénteki játéknapján, így már öt bajnoki óta nyeretlen.

A hazai pályán igen kellemetlen ellenfélnek számító Novi Pazar vendégeként lépett pályára a Topolyai SC a szerb Szuperliga 16. fordulójában: az első fordulóban a bácskai együttes két góllal nyert, ezúttal azonban be kellett érnie egy ponttal, miután 1–1-es végeredménnyel ért véget a mérkőzés.

Az egy pontnak köszönhetően a TSC a hatodik helyen áll a tizenhat csapatos bajnokságban, és a következő fordulóban a Metalacot fogadja a TSC Arénában.

Novi Pazar
TSC
futball
labdarúgás

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.