Ugrás a tartalomra

Nullázott a magyar válogatott a Feröer-szigeteken

2016.09.06
23:11
Gól nélküli döntetlent ért el a magyar labdarúgó-válogatott a Feröer-szigetek otthonában a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtező-sorozatában, a B-csoport 1
Gól nélküli döntetlent ért el a magyar labdarúgó-válogatott a Feröer-szigetek otthonában a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtező-sorozatában, a B-csoport 1. fordulójában. A mérkőzés első félidejében a Feröer-szigetek válogatottja remekül megtervezett, rövid passzos, kombinatív játékkal rukkolt elő, a magyar válogatott játéka pedig esetlegesnek tűnt, kevésbé ötletesen támadott, és a védekezésébe is csúszott hiba bőven. A ferörieknek voltak nagyobb helyzeteik, és többször is kerültek a tizenhatoson belülre, mint Bernd Storck együttese. Az átlagosnál keskenyebb, rövidebb, műfüves pályán a magyar szélsők sem tudtak érvényesülni, ráadásul a középpálya előtt és a középpálya mögött szereplő játékos nem sokat tudott hozzátenni az összjátékhoz. A csapatból nem lógtak ki, ugyanis a többiek is szürkébbek voltak az elvártnál. Bernd Storck szövetségi kapitány csapata október 7-én a hozzá hasonlóan Eb-nyolcaddöntős Svájcot fogadja, majd három nappal később Lettország vendége lesz. (M4 Sport)

A Feröer-szigetek ellen kezdenek a magyarok

2016.09.06.

A magyar labdarúgó-válogatott kedden a Feröer-szigeteken kezdi meg a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezősorozatát. Papíron könnyű ellenféllel találkoznak a magyarok. A Feröer-szigetek válogatottja soha semmilyen nagy tornára nem jutott még ki, ugyanakkor otthon mégis veszélyes lehet, mivel kisméretű pályán, ráadásul műfüvön fogadja a riválisokat. Bernd Storck együttesének nincs könnyű csoportja. Az Európa-bajnok Portugália mellett Svájc, Lettország, Feröer-szigetek és Andorra lesznek az ellenfelei a vb-re való kijutásért. Magyarország legutóbb az 1986-os mexikói vb-n szerepelt. Azóta hét világbajnoki selejtezősorozaton bukott el. (M4sport.hu)
labdarúgás
magyar
Feröer-szigetek
vb-selejtező

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.