Ugrás a tartalomra

A nyári szünetben is benépesült a Nyers István Labdarúgó Akadémia Tóthfaluban

2023.06.30
12:13
2023.06.30
17:40
Forrás
Pannon RTV
Több mint 100 gyerek részvételével szervezték meg az idei nyári foci tábort Tóthfaluban. A gyerekek Vajdaság számos településéről érkeztek, délelőtt és délután is rúgták a bőrt, emellett pedig számos programmal színesítették napjaikat a szervezők.

A nyári szünetben is benépesült a Nyers István Labdarúgó Akadémia Tóthfaluban, általános iskolás korú gyerekekkel telt meg, akik egész héten itt edzettek, barátkoztak. A legkisebbek remekül érezték magukat az elmúlt napokban.

Győri Alen, Magyarkanizsa: „Nagyon jó a foci, jó a kaja, jók az edzések, az edzők, minden jó nagyon, jó a szobánk.”

Trininić Stefan, Oromhegyes: „Vezetni tanulunk a labdát, meccseket meg gólba rúgni a labdát. Szoktunk rúgni tizenegyest.”

Erdélyi Maxim, Oromhegyes: „Jó itt. Meccseket is tudunk tanulni meg amikor szoktunk tizenegyes párbajozni, akkor szoktam én is gólt lőni.”

A táborban olyan végzős általános iskolások is részt vettek, akik szeptembertől már a tóthfalusi akadémia növendékei lesznek.

Hadnagyi Filip, Ada: „Segít mentálisan is felkészülni ezekben a szünetekben és a foci edzések is jók, sok mindent tanulunk, lövést, passzt.”

A gyerekekkel 10 edző foglalkozott napi szinten.

Darko Veselinov, vezetőedző, Nyers István Labdarúgó Akadémia, Tóthfalu: „Összesen 105 gyerek jelentkezett a táborba, ami eddig tényleg a legnagyobb létszám. Ez sorban a kilencedik foci tábor Tóthfaluban és el bírom mondani, hogy minden évben próbáljuk kicsit magasabb szintre emelni és sikerült ma is. Ami a korosztályt illeti, általános iskolás korú gyerekekről van szó.”

A tábor létrejöttét az akadémia mellett az illetékes tartományi titkárság támogatta.

Tóthfalu
Nyers István Labdarúgó Akadémia
tábor

Most

08:18

Nyerjen lakást!

Mostanáig több mint 24,6 millió számla QR-kódját küldték be a szerbiai lakosok a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjátékra.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.