Ugrás a tartalomra

Orosz győzelem a Palics Openon

2012.07.29
13:48
2020.02.08
09:05
Az orosz Victoria Kan nyerte a Palicsi Nemzetközi Női Tenisztornát
Az orosz Victoria Kan nyerte a Palicsi Nemzetközi Női Tenisztornát. 110 percnyi játék után két szettben múlta felül szerb ellenfelét Doroteja Erićet. A végeredmény 6:1, 6:4.Kilencedik alkalommal szervezte meg a palicsi Teniszklub a NIS Palics Open elnevezésű nemzetközi női tenisztornát. A selejtezőkre 36 fiatal sportoló nevezett be. Közülük a két legjobb, a szerbiai Doroteja Erić és az Oroszrország színeiben induló Viktoria Kan jutott be a torna döntőjébe.



szervezők elégedettek az idei versennyel, azt mondják, a palicsi Teniszklub számára is fontos, hogy házigazdája lehet ennek a versenynek. Aleksandar Nenadović, a torna igazgatója azt nyilatkozta: a verseny színvonala évről évre magasabb, annak pedig külön örül, hogy egyre több hazai fiatal tehetség is benevez a tornára.   Jovana Jakšić jutott be a Palics Open döntőjébe2012.07.26. 12:06A IX. NIS Palics Open női tenisztorna első fordulóján a szerbiai Jovana Jakšić legyőzte a szlovén Nika Kovačot, így ő jutott be a verseny döntőjébe. A 10 000 dollár összdíjazású nemzetközi versenyre 36 fiatal lány jelentkezett, a selejtező mérkőzéseket a hétvégén tartották. A döntők kedden kezdődtek meg. A NIS Palics Open vasárnap zárul a palicsi teniszklubban. Megkezdődött a Palics Open 2012.07.21. 15:56Megkezdődtek a IX. NIS Palics Open női tenisztorna selejtezői a palicsi Teniszklubban. A nemzetközi verseny összdíjazása 10 000 dollár. 36 lány indult a megmérettetésen.A versenyzők a környező országokból és Európa szinte minden pontjáról érkeztek. A 10 000 dolláros összdíjazású torna jó kibontakozási lehetőséget nyújt a fiatal versenyzőknek. Aleksandar Nenadović, a torna igazgatója szerint több szempontból is jelentős ez a verseny: „Népszerűsítjük a Teniszklubunkat, a helyi önkormányzatot, a tartományt és az országot is. Ez nemzetközi jellegű, hiszen egész Európából és távolabbról is érkeznek lányok.”



A selejtező 36 résztvevője közül a legjobb nyolc versenyző jut be a döntőbe. A versenyt Szabadka 40 000 dinárral támogatta.A 10 000 dolláros összértékű női tenisztorna döntője kedden 19 órakor kezdődik a palicsi Teniszklubban. A verseny 29-én zárul.
tenisztorna

Most

16:51, Frissítve: 18:19

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.