Ugrás a tartalomra

Palágyi Szabolcs: nem elégedünk meg ennyivel, megpróbálunk javítani

2023.10.27
08:54
2023.11.26
17:22
Forrás
Pannon RTV
Az Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában a TSC 1:3-ra kikapott a Freiburgtól csütörtökön.

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója a lefújást követően azt mondta, hogy a csapat a hátralévő három mérkőzésen mindent megtesz annak érdekében, hogy további gólokat és pontokat szerezzen a csoportban. A TSC két hét múlva Németországban lép majd pályára a Freiburg otthonában.

„Szerintem ezeknek a mérkőzéseknek, ennek a mérkőzésnek a kimenetele is, ahogy játszottunk, ez klubunk számára, csapatunk számára ad rólunk megint egy pozitív képet. Nemcsak itt a környékbeli országokban, hanem egész Európában. Örülök annak, hogy eljutottunk ide, de nem fogunk megelégedni azzal, hogy csakis ennyi pontot értünk el. Mindenféleképpen megpróbálunk még a pontszámokon javítani.”

A Freiburg csapatában Sallai Roland kezdőként kapott szerepet. A magyar válogatott csatárát azonban 20 perc után le kellett cserélni egy sérülés miatt. A játékos bízik benne, hogy a sérülése nem súlyos, de ezt majd az orvosi vizsgálatok fogják megállapítani.

„Elindultam sprintben és éreztem, hogy beszúrt egyik lépésnél. Remélem, hogy nem túl súlyos, de majd lesz pontos diagnózis. Azt gondolom, hogy bátrabban játszottunk, labdabiztosabbak voltunk és gólratörően fociztunk. Igaz csak bentről láttam a mérkőzést, de azt gondolom, hogy a második félidőben a Topolya felett voltunk jóval minőségben, ezért is tudtunk gólokat szerezni és több helyzetet kialakítani.”

Palágyi Szabolcs
Sallai Roland
Freiburg
TSC

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.