Ugrás a tartalomra

A Partizan edzője a Videotonhoz mehet

2017.05.31
16:20
A Partizan edzője válthatja Henning Berget a Videoton labdarúgó csapatának kispadján
A Partizan edzője válthatja Henning Berget a Videoton labdarúgó csapatának kispadján. Az edző a Partizannal idén bajnokságot és kupát nyert, elhagyhatja a klubot és a Videoton edzője lehet. Úgy tudni, Marko Nikolićnak régi vágya, hogy Magyarországon dolgozhasson, a szakember már komoly tárgyalásokat folytatott a székesfehérvári klubbal. Amennyiben a mindössze 37 éves Nikolić lesz a Videoton edzője, úgy nagy esély van Danko Lazović maradására, akit épp Nikolić szeretett volna visszacsábítani a Partizanhoz. Henning Bergnek ugyan élő szerződése van a Vidivel, de mivel sem kupát, sem pedig bajnokságot nem sikerült nyernie a csapattal, nagy eséllyel távoznia kell.
Partizan
edző
Videoton

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.