Ugrás a tartalomra

A Partizan ellen kezdi a bajnokságot a TSC

2023.07.28
15:30
2023.07.28
20:55
Forrás
Pannon RTV
A labdarúgó mérkőzés szombat este 9 órakor kezdődik a TSC Arénában.

Holnap este elrajtol a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idénye. A nyitóforduló legnagyobb rangadóját pedig Topolyán játsszák, ugyanis a TSC a belgrádi Partizant fogadja.

A topolyaiakat irányító Žarko Lazetić szerint a bajnoki rajt sosem könnyű, főként ha az ellenfél a Partizan. A TSC játékosai azonban felkészülten és motiváltan várják az összecsapást - tette hozzá a szakember. A mérkőzés szombat este 9 órakor kezdődik a TSC Arénában.

„A játékosok jó hangulatban vannak és mindenki körülöttünk. Még mindig tart az előző idényben elért eredményt követő valamiféle eufória, ebből megpróbálunk pozitív dolgokat kihozni és, hogy úgy kezdjük a szezont, ahogy kell.”

Partizan
Szuperliga
mérkőzés

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.