Ugrás a tartalomra

Pénteken indul a jegyárusítás a bolgár–magyar Eb-selejtezőre

2023.10.26
14:38
Forrás
MTI
Pénteken 10 órától lehet jegyet venni a magyar labdarúgó-válogatott november 16-án sorra kerülő, bolgárok elleni Európa-bajnoki selejtezőjére, amelyen a csapat bebiztosíthatja részvételét a jövő évi kontinensviadalon.

A jegyvásárláshoz ez alkalommal nem szükséges a Szurkolói Klub-tagság, bárki vásárolhat a jogszabályban előírt adatok megadásával. A találkozót 20 óra 45 perctől rendezik Szófiában, a Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban. A magyar válogatott jelenleg a G-csoport élén áll, és ha a hátralévő két mérkőzésén legalább egy pontot szerez, kijut az Eb-re.

bolgár–magyar
Eb-selejtező
labdarúgó
Európa-bajnoki
selejtező

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.