Ugrás a tartalomra

Pénteken indul a Premier League

2023.08.10
15:02
2023.08.10
15:09
Forrás
MTI
Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is biztosan érdekelt lesz az angol labdarúgó Premier League hétvégén induló szezonjában. A magyar nemzeti együttes csapatkapitánya a Chelsea elleni találkozón mutatkozhat be tétmérkőzésen.

A Jürgen Klopp vezette, legutóbb ötödik Liverpoolnál hat távozó is volt a nyáron, a középpálya kicserélődött. Kerkez Milost, a válogatott 19 éves balhátvédjét július második felében szerezte meg a Bournemouth, akik szombaton hazai pályán a West Ham United együttesével játszanak.

A Premier League új szezonját a Manchester City nyitja meg a Burnley vendégeként pénteken este. A legutóbb ezüstérmes Arsenal szombat kora délután a Nottingham Forestet látja vendégül, a 2022/23-ban negyedik Newcastle United pedig néhány órával később az Aston Villát fogadja. A hétfőn pályára lépő Manchester United a Wolverhampton Wanderers ellen csap össze, akiknek ugyancsak van magyar játékosa, Bolla Bendegúz személyében.

Premier League, 1. forduló:
péntek:

Burnley-Manchester City 21.00

szombat:
Arsenal-Nottingham Forrest 13.30
Bournemouth-West Ham United 16.00
Brighton-Luton 16.00
Everton-Fulham 16.00
Sheffield United-Crystal Palace 16.00
Newcastle United-Aston Villa 18.30

vasárnap:
Brentford-Tottenham Hotspur 15.00
Chelsea-Liverpool 17.30

hétfő:
Manchester United-Wolverhampton Wanderers 21.00

Premier League
Szoboszlai Dominik

Most

07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.