Ugrás a tartalomra

Peter Wright a darts világbajnok

2020.01.02
10:02
Forrás
Pannon RTV
A skót punk a PDC-világbajnokság (Professional Darts Corporation) tegnap esti döntőjében a címvédő Michael van Gerwent győzte le 7-3-ra.

A 2019-es világbajnokság utolsó mérkőzésén a 2014-es döntő ismétlődött meg, azaz a háromszoros világbajnok holland Michael van Gerwen és az akkor alulmaradó skót Peter Wright találkozott egymással.

A fogadóirodák a címvédőt tartották esélyesebbnek. A döntőben azonban Wright tűnt magabiztosabbnak. Jó arányban dobta a kiszállókat, míg a holland ellenfele sokat hibázott. Voltak pillanatok, amikor Gerwen megmutatta, hogy mire képes, de ezt nem tudta tartani az egész meccsen. Wright igazán magas szinten játszott és ellenfele hibáit könyörtelenül kihasználta. A skót a vb címmel együtt 500 ezer fontot zsebelt be.

darts
PDC
Peter Wright
Michael van Gerwen

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.