Ugrás a tartalomra

A portugál Braga ellen lép pályára a TSC

2023.07.24
14:55
2023.11.26
17:25
Forrás
Pannon RTV
A topolyai csapat eddigi legnagyobb sikerét érte el azzal, hogy májusban második helyen fejezte be a szerbiai Labdarúgó Szuperligát, ezáltal pedig részt vehet a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

A TSC csapata elégedetten fogadta a sorsolás eredményét, miszerint a portugál Braga csapatával játszik a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Sós Bence, aki három hete igazolt a topolyai csapathoz is együtt várta csapattársaival és a vezetőséggel a sorsolást.

„Tudjuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen azért magasabban kvalifikált csapat, mint mi, de tényleg, ahogy megtapasztaltam már lassan három hét alatt a srácok mentalitásából, illetve az edzői stábnak a mentalitásából, azt gondolom, hogy mindenki száz százalékot fog nyújtani, és megteszünk mindent annak érdekében, hogy mi kerüljünk ki győztesen ebből a párharcból.”

A szlovéniai edzőtábort követően keményen készül topolyai otthonában, a TSC Akadémián a csapat, hiszen a szerbiai Szuperligában és az európai porondon is helyt szeretnének állni.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Elégedett vagyok a sorsolással, kaphattunk volna sokkal erősebb ellenfelet is, de ahhoz, hogy komolyabb eredményt elérjünk, ahhoz maximálisan oda kell tennünk magunkat, és persze már várjuk, nagyon közel van az első mérkőzés időpontja, és mindenféleképp a mai naptól készülünk arra, hogy hogyan fogunk majd szerepelni Portugáliában.”

Az első mérkőzést augusztus 8-án vagy 9-én játsszák Portugáliában, majd augusztus 15-én a topolyai TSC Arénában kerül sor a visszavágóra.

BL
Braga
futball
mérkőzés
TSC

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.