Ugrás a tartalomra

Rafael Nadal az Australian Open első döntőse

2019.01.24
12:23
2024.03.19
08:49
Forrás
nemzeti sport
A korábbi világelső spanyol teniszező magabiztos játékkal, három szettben 6:2, 6:4, 6:0-ra legyőzte azt a görög Sztefanosz Cicipaszt, aki korábban Roger Federert is kiejtette a tornáról.

Az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság fináléjának másik résztvevője péntek délelőtt válik ismerté, amikor is az elődöntőben a szerb világelső Novak Đoković és a francia Lucas Pouille mérkőzik meg egymással. A mérkőzés közép-európai idő szerint délelőtt fél 10-kor kezdődik. 

Rafael Nadal
Australian Open
döntő
tenisz
Sztefanosz Cicipasz

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.