Ugrás a tartalomra

A Real Madrid az első döntős

2018.05.02
10:30
2024.03.19
08:39
Forrás
VajdaságMA
A Real Madrid jutott be elsőként a labdarúgó Bajnokok Ligája 2018-as döntőjébe, mivel az idegenbeli 2:1-es győzelme után hazai pályán 2:2-es döntetlent játszott a Bayern Münchennel.

Jól kezdtek a bajorok, hiszen már a 3. percben vezetést szereztek Kimmich révén, de a 11. percben Benzema egyenlíteni tudott. A második félidő elején a Bayern kapusa, Sven Ulreich döbbenetes hibája után Benzema megszerezte második gólját is. A 63. percben ugyan James Rodríguez révén kiegyenlített a német rekordbajnok, és a második félidő nagy részében is uralta a játékot, a helyzeteit viszont kihagyta, így a Real Madrid 4:3-as összesítéssel jutott a kijevi döntőbe.

labdarúgás
Real Madrid
Bajnokok Ligája

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.