Ugrás a tartalomra

Rendkívül fontos pontok a szabadkai kézilabdázóknak

2017.02.19
09:31
Rendkívül fontos két ponttal tértek haza a Spartacus Vojput kézilabdázói Kostolacról, a Szuperliga tegnap esti mérkőzéséről
Rendkívül fontos két ponttal tértek haza a Spartacus Vojput kézilabdázói Kostolacról, a Szuperliga tegnap esti mérkőzéséről. Slaviša Laković csapata az első sípszótól az utolsóig kezében tartotta a mérkőzést, és végül 26-23-s győzelmet ünnepelhetett a Rudar együttese felett. A forduló meglepetése Velika Planán történt, ahol a Morava 31-30 arányban legyőzte a címvédő és listavezető újvidéki Vojvodinát. A belgrádi örökrangadón a Crvena zvezda 34-27-re nyert a Partizan ellen, a vajdasági derbin pedig a pancsovai Dinamo 31-23-ra verte a kátyi Jugovićot. A mezőnyt három 27 pontos csapat, a Vojvodina, a Dinamo és a Crvena zvezda vezeti, a Spartacus Vojput 23 ponttal a negyedik helyen áll. A következő két fordulóban a szabadkai együttes pályaválasztó lesz, ugyanis jövő szombaton a Morava, egy héttel később pedig a Vojvodina látogat a sétaerdei sportcsarnokba.
Spartacus
kézilabda

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.
07:46, Frissítve: 07:53

Húsvét másnapját ünneplik az ortodox hívek

Az ortodox húsvéthétfőhöz Szerbiában számos népszokás kötődik. Egyes szokások a mai napig fennmaradtak eredeti formájukban, mások ugyanakkor módosultak, vagy teljesen a feledésbe merültek az ortodox hívek körében.
07:38, Frissítve: 08:13

Ma van Đurđevdan

A Gergely naptár szerint április 24-én, a Juliánusz naptár szerint május 6-án van Szent György napja.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.