Ugrás a tartalomra

Ricciardo volt a leggyorsabb az első szabadedzésen

2018.07.27
15:15
2024.03.19
08:41
Forrás
MTI
Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája autózta a leggyorsabb köridőt a 33. Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki első szabadedzésén.

A pilóták 28 fokban és 48 fokos aszfalton róhatták a hétvége első gyakorló köreit a Hungaroringen. Az edzésen sokáig a világbajnoki pontversenyben második, négyszeres vb-győztes Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája vezetett, végül azonban Ricciardo elérte azt a köridőt, amelynél jobbat egyik riválisa sem tudott összehozni. Vettel hátránya csupán 79 század másodperc a második helyen, míg a harmadik helyezett a Red Bullban ülő Max Verstappen 88 századdal maradt el csapattársának idejétől.

A második szabadedzést 15 órától rendezik Mogyoródon.

Budapest
Hungaroring Ricciardo
Forma-1

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.