Ugrás a tartalomra

Rio 2016: Keddi eredmények

2016.08.17
11:39
Szerb sikerek sorozatával zárult a riói olimpia keddi versenynapja
Szerb sikerek sorozatával zárult a riói olimpia keddi versenynapja. Davor Štefanek aranyérme mellett a szerb férfi vízipóló, a női röplabda és a női kosárlabda válogatott is a legjobb négybe verekedte magát az ötkarikás játékokon. Távolugrásban Ivana Španović is bejutott a fináléba. El kezdett szaladni a szerb férfi vízilabda válogatott szekere a riói olimpián. Dejan Savić csapata végig uralva a mérkőzést magabiztos 3 gólos győzelmet aratott Spanyolország legjobbjai ellen. Ez az eredmény maximálisan bizonyítja azt, hogy a torna előző szakaszában a B csoport egyes csapatai okosan taktikáztak, hogy semmiképp se végezzenek a csoport első helyén és így a kieséses szakaszban elkerüljék az A csoportból meglepetésre csak a negyedik helyen továbbjutó világ- és Európa-bajnok szerbeket. Az elődöntők párosítása is kialakult. A magyarokat büntetőkkel legyőző Montenegró Horvátországgal, az egyre jobb formában játszó szerbek pedig a londoni elődöntőhöz hasonlóan Olaszországgal csapnak össze a fináléba jutásért. A szerb kosárlabdázó hölgyek is a legjobb négy közé verekedték magukat miután egy végig szoros mérkőzésen 73:71-re legyőzték a favoritnak számító ausztrálokat. A szerb hölgyek következő ellenfele Spanyolország lesz, amely szintén szoros mérkőzésen egyetlen kossal 64:62-re győzött Törökország ellen. noi roplabdazok A női röplabdázók sem akartak lemaradni a többiektől. Egy nagyon sima mérkőzésen 25:9, 25:22, 25:21-re lesöpörték orosz ellenfelüket a pályáról. A szerbek következő ellenfele az Amerikai Egyesült Államok lesz. Atlétikában is sikeres napot zárt a szerb küldöttség. A végső győzelemre is esélyes Ivana Španović a legjobb eredménnyel 6 méter 87 centiméterrel jutott be a női távolugrás döntőjébe. A riói éjszaka magyar szempontból nem sok sikert hozott. Nagy Péter súlyemelő a 105 kilogramm feletti kategóriában a 10. helyen végzett. 110 méter gáton pedig Baji Balázs összesítésben a 15. lett, így nem jutott be a döntőbe.
Rió 2016
eredmények

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.