Ugrás a tartalomra

Röplabda Eb: Ma este Szerbia-Magyarország nyolcaddöntő

2021.08.29
08:50
2021.08.29
08:55
Forrás
Pannon RTV
A címvédő szerb női röplabda válogatott a magyar csapattal játszik a legjobb nyolc közé jutásért az Európa-bajnokságon. A mérkőzés 20 órakor kezdődik a belgrádi Štark Arénában.

Az olimpiai bronzérmes szerb röplabdázó lányok mind az öt mérkőzésüket megnyerték, és ezzel csoportelsőként jutottak tovább az A csoportból. Zoran Terzić csapata bizonyította, hogy remek formában van és címvédésre készül hazai közönség előtt. A szerb lányok ellenfele a nyolcaddöntőben az a magyar válogatott lesz, amely remekül kezdte a tornát, a szlovák csapat legyőzésével, azonban aztán a következő négy mérkőzését elvesztve, negyedikként jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba.

A mérkőzés toronymagas esélyese a hazai pálya előnyét élvező szerb válogatott, de a remekül sáncoló és védekező magyar csapat nagyban megnehezítheti a dolgukat. A párharcból továbbjutó együttes a negyeddöntőben a Horvátország-Franciaország összecsapás győztesével játszik majd.

Nyolcaddöntők:

szombat
Hollandia-Németország 3:1
Bulgária-Svédország  2:3

vasárnap
16.30 Törökország-Csehország
17.00 Horvátország-Franciaország
19.30 Lengyelország-Ukrajna
20.00 Szerbia-Magyarország

hétfő
17.00 Olaszország-Belgium
20.00 Oroszország-Fehéroroszország

röplabda
Röplabda Európa-bajnokság

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.