Ugrás a tartalomra

Röplabda VB: Érem nélkül maradt a szerb válogatott

2018.09.30
20:09
Forrás
Pannon RTV
Szerbia férfi röplabda-válogatottja negyedik helyen zárta a világbajnokságot, miután a harmadik helyért játszott mérkőzésen 3:1-re kikapott az Amerikai Egyesült Államok válogatottjától.

A szerb csapat jól kezdte a mérkőzést, az első játszmát 25:23-ra nyerték. A második szettben az USA válogatottja rákapcsolt és kiegyenlítettek. A harmadik játszma nagy küzdelmeket hozott, végül az amerikaiak kerültek ki győztesen. A szett 32:30-as eredménnyel ért véget. A szerb csapat ezt követően nem tudott észhez térni, amit az ellenfél kihasznált és 25:19-re hozta a negyedik szettet. A döntőben Brazília és Lengyelország legjobb röplabdásai mérkőznek meg egymással. A finálé ma este 21 óra 15 perckor kezdődik.

röplabda

Most

21:59, Frissítve: 08:00

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.