Ugrás a tartalomra

Saghmeister Gábor felkészüléssel töltötte pihenőnapját a Dakaron

2023.01.09
17:11
2023.01.09
17:42
Forrás
Pannon RTV
Hiába a pihenőnap a Dakaron, Saghmeister Gábor és csapata ma is sokat dolgozott.

A szabadkai versenyző és szerelője mindent átnézett a motoron, annak érdekében, hogy a versenyen továbbra is minden úgy működjön, ahogy kell.

Saghmeister szerint az idei Dakar eddig nagyon nehéz szakaszokat tartogatott, amit kisebb-nagyobb esésekkel sikerült teljesítenie. Célja, hogy sikerrel zárja 16. Dakarját. A szabadkai versenyző összetettben a 94. helyen áll.

Ma nagyon sokat dolgoztunk a motoron. Nagy javítás volt rajta. Kicseréltünk minden forgó és kopó alkatrészt rajta, gumikat, lánckereket, fékbetétet, olajat, olajszűrőt, légszűrőt. Mindent, amit kell. Nagyon remélem, hogy az elkövetkező hat nap, ami még maradt, gondmentesen fog lezajlani. Holnap hajnalban már indulunk a kilencedik napon. Úgy érzem, hogy eléggé felkészült vagyok és agyban is itt vagyok az egész Dakaron.

Saghmeister Gábor
Dakar

Most

13:57, Frissítve: 14:32

Fülemülék éjszakája Topolyán

Topolyán egy kellemes esti séta mellett ismerkedhettek meg az érdeklődők a környezetünkben élő madarak, kiváltképp a fülemüle hímek énekével.
13:30, Frissítve: 13:52

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.