Ugrás a tartalomra

Schumacher állapotáról beszélt volt csapatfőnöke

2020.11.19
13:36
2020.11.19
13:48
Forrás
Hirado.hu
A válaszom még mindig ugyanaz: Michael Schumacher harcol. Gondját viselik és jó helyen van - mondja Jean Todt, a Nemzetközi Autósport Szövetség elnöke.

A Formula–1 hétszeres világbajnoka és a sportág egyik legeredményesebb pilótája 2013-ban egy síelés következtében koponyasérülést szenvedett és kómába esett. Erich Riederer idegsebész szeptemberi állítása szerint az autóversenyző vegetatív-állapotban van és kevés az esély arra, hogy valaha felépüljön. A volt csapatfőnöke szerint viszont lehet következtetni, hogy a pilóta tudatánál van, hiszen követi fia, Mick karrierjét, aki jövőre akár már a Forma-1-be is bekerülhet. Michael Schumacher állapotáról nem, vagy csak alig tájékoztatják a nyilvánosságot, így csak sejteni lehet, hogy az autóversenyzőnek mennyire sikerült felépülnie a súlyos balesetből.

Michael Schumacher
Jean Todt
világbajnok
hétszeres
síbaleset

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.