Ugrás a tartalomra

Sikeresen rajtoltak a szerbiai teniszezők az e heti tenisztornákon

2016.10.11
08:09
2020.02.29
09:28
A kínai Sanghajban zajló keménypályás tornán Viktor Troicki 6-2, 6-4-re legyőzte a cseh Lukas Rosolt, és a második fordulóban a negyedik kiemelt spanyol, Rafael Nadallal csap össze
A kínai Sanghajban zajló keménypályás tornán Viktor Troicki 6-2, 6-4-re legyőzte a cseh Lukas Rosolt, és a második fordulóban a negyedik kiemelt spanyol, Rafael Nadallal csap össze. A kínai városban Novak Đoković és Janko Tipsarević is pályára lép, a világelső ma délben az olasz Fogninivel, Tipsarević pedig a francia Tsongával mérkőzik. A hongkongi keménypályás női tornán Aleksandra Krunić mindössze egy játékot veszített, és 6-1, 6-0 arányban legyőzte a thaiföldi Luksika Kumkhumot. Krunić ellenfele a második fordulóban a Jelena Janković és az amerikai Samantha Crawford közötti mérkőzés győztese lesz. A marokkói Casablancában zajló salakpályás, challenger tenisztornán győzelemmel kezdett a hetedik helyen kiemelt Györe László. A zentai játékos alig több mint másfél órai játékot követően 7-5, 6-2 arányban legyőzte a német Jeremy Jahnt, és készülhet a második fordulóra, ahol a cseh a Vaclav Safranek vár rá.
tenisz
Györe László
szerbiai versenyzők
Krunić
Janković
Novak Đoković
Viktor Troicki
Janko Tipsarević
Rafael Nadal

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.