Ugrás a tartalomra

Sima vereséget szenvedett a szerb labdarúgó-válogatott Moszkvában

2024.03.21
20:33
Forrás
eredmenyek.hu
Barátságos felkészülési mérkőzést játszottak Oroszországgal.

Sima vereséget szenvedett a szerb labdarúgó-válogatott Moszkvában az Oroszország nemzeti csapata ellen vívott barátságos felkészülési mérkőzésen. Az oroszok 4:0 arányban múlták felül a szerbeket. A szerbek helyzete már tulajdonképpen a 21. percben megpecsételődött, mert emberhátrányba kerültek. Milan Gajićot kiállították egy szabálytalanság után, a büntetőt pedig Alekszej Mirancsuk értékesítette. 10 perccel később Makszim Oszipenko is eredményes volt, ezáltal pedig 2:0-ás orosz előnnyel vonultak pihenőre a csapatok.

A fordulás után az 55. percben Mirancsuk ismét betalált, 3:0-ra növelve az orosz válogatott előnyét. A meccs végén az oroszok még lőttek egy lesgólt, sőt, Igor Sergeev a 91. percben beállította végeredményt: Oroszország-Szerbia 4:0. A szerbek legközelebb hétfőn Ciprus ellen lépnek pályára.

labdarúgás
Oroszország

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.