Ugrás a tartalomra

Smith először, vagy Gerwen negyedszer?

2023.01.03
13:08
Forrás
Pannon RTV
Ma rendezik a 2023-as PDC darts-világbajnokság döntőjét. A fináléban a háromszoros világbajnok holland Michael van Gerwen a 2022-ben és a 2019-ben döntős angol Michael Smith-tel csap össze.

Az angolok legjobb játékosa ennek a finálénak máshogyan vághat majd neki, mint a korábbiaknak, mivel ősszel nyolc elveszített major döntő után a Grand Slam versenyt végre sikerült megnyernie. Smith sokat küzdött azért, hogy az örök második szerepéből ki tudjon lépni, de ezt akkor tudná igazán levetkőzni, ha a mai mérkőzésen visszavágna Gerwennek a 2019-es döntőért. A fogadóirodák a háromszoros holland világbajnokot tartják az esélyesebbnek, mivel az egész tornán kimagasló játékot mutatott, míg Smith játékában voltak ingadozások. Ennek ellenére az összecsapás igazi csemegének ígérkezik, mivel a játékosoknak fekszik egymás stílusa.

PDC
Michael van Gerwen
Michael Smith
darts

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.