Ugrás a tartalomra

Sorsoltak a labdarúgó Európa-ligában

2024.02.23
18:15
2024.02.23
18:22
Forrás
Nemzeti sport
A végső győzelemre is esélyes Liverpool a Sparta Praha, míg a Freiburg a West Ham United ellen küzd meg a legjobb nyolcba jutásért.

Azokat párosították össze, akik a play offból továbbjutottak, továbbá azokat, amely csapatok az El csoportköreiben az első helyen végeztek a csoportjukban. A tavalyi El-döntős AS Roma az angol Brightonnal vívhat nagyszerű csatát, de a hazai fronton egyaránt gyengélkedő Marseille-Villarreal páros egymás elleni meccse is érdekes lehet. A sorozat nagy esélyesei közül az AC Milan a Slavia Prahával, a Bayer Leverkusen az azeri Quarabaggal játszik. A meccseket március hetedikén és tizennegyedikén játsszák.

A NYOLCADDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
Sparta Praha (cseh)–Liverpool (angol)
Marseille (francia)–Villarreal (spanyol)
AS Roma (olasz)–Brighton (angol)
Benfica (portugál)–Rangers (skót)
Freiburg (német)–West Ham (angol)
Sporting (portugál)–Atalanta (olasz)
AC Milan (olasz)–Slavia Praha (cseh)
Quarabag (azeri)–Leverkusen (német)

labdarúgó
Európa-liga
Liverpool
Sparta Praha
Freiburg
West Ham United

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.