Ugrás a tartalomra

Sorsoltak a labdarúgó Európa-ligában

2024.02.23
18:15
2024.02.23
18:22
Forrás
Nemzeti sport
A végső győzelemre is esélyes Liverpool a Sparta Praha, míg a Freiburg a West Ham United ellen küzd meg a legjobb nyolcba jutásért.

Azokat párosították össze, akik a play offból továbbjutottak, továbbá azokat, amely csapatok az El csoportköreiben az első helyen végeztek a csoportjukban. A tavalyi El-döntős AS Roma az angol Brightonnal vívhat nagyszerű csatát, de a hazai fronton egyaránt gyengélkedő Marseille-Villarreal páros egymás elleni meccse is érdekes lehet. A sorozat nagy esélyesei közül az AC Milan a Slavia Prahával, a Bayer Leverkusen az azeri Quarabaggal játszik. A meccseket március hetedikén és tizennegyedikén játsszák.

A NYOLCADDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
Sparta Praha (cseh)–Liverpool (angol)
Marseille (francia)–Villarreal (spanyol)
AS Roma (olasz)–Brighton (angol)
Benfica (portugál)–Rangers (skót)
Freiburg (német)–West Ham (angol)
Sporting (portugál)–Atalanta (olasz)
AC Milan (olasz)–Slavia Praha (cseh)
Quarabag (azeri)–Leverkusen (német)

labdarúgó
Európa-liga
Liverpool
Sparta Praha
Freiburg
West Ham United

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.