Ugrás a tartalomra

A Spartacus Darts csapat vezeti az országos bajnokságot

2017.02.12
17:55
A szabadkai Spartacus Darts csapat továbbra is hibátlan teljesítményt nyújt az országos bajnokságban

A szabadkai Spartacus Darts csapat továbbra is hibátlan teljesítményt nyújt az országos bajnokságban. Nyolc forduló után a szabadkai együttes maximális 24 ponttal első a tabellán. A Patrik Tihomir, Ljubomir Krklješ, Kuruc Attila és Darko Skenderović összeállítású együttes a hétvégi dupla fordulóban a belgrádi Kapitalci csapatát 9:1-re, míg az újvidéki Kvart együttesét 9:3-ra győzte le. A csapat tagjai az egyéni országos bajnokságban is kiválóan szerepelnek. A többszörös országos válogatott Patrik Tihomir a legrangosabb szerbiai darts bajnokságban a második helyen áll. Négy forduló után Krklješ a negyedik, Kuruc pedig a hetedik. Skenderović a hétvégi gyengébb teljesítménye ellenére is első az országos B bajnokságban.

spartacus darts 7 spartacus darts 9 spartacus darts 6 spartacus darts 3
Spartacus Darts
országos bajnokság

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.