Ugrás a tartalomra

A Spartacus ifjúsági asztaliteniszezői Vajdaság legjobbjai

2016.11.28
15:52
Tartományi bajnokok a Spartacus ifjúsági asztaliteniszezői
Tartományi bajnokok a Spartacus ifjúsági asztaliteniszezői. A Bognár Bence, Mihalović Dominik, Aleksandar Čokić, Jovan Marković, Luka Andrašić összetételű Spartacus a Temerin, a Novi Sad és a Kikinda együttesét is egyaránt 3-1-re győzte le, és ezzel a tartomány legjobbjának bizonyult. A bajnokság legeredményesebb játékosának Bognár Bence bizonyult, aki vereség nélkül fejezte be a tornát. A szabadkai csapatot Mirko Gavrilović edző vezette.
asztalitenisz
Spartacus
tartományi bajnok
ifjúsági

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.