Ugrás a tartalomra

A Spartacusnak karnyújtásnyira az Európa-liga

2018.05.14
07:08
2024.03.19
08:40
Forrás
B92
Karnyújtásnyira került a Spartacus Labdarúgóklub ahhoz, hogy bejusson az Európa-ligába, miután vasárnap este a szabadkai csapat hazai pályán 2:0-ra győzött a niši Radnički ellen.

Nemanja Nikolić góljaival vasárnap este a szabadkai Spartacus 2:0-ra legyőzte legnagyobb riválisát, a niši Radničkit. Győzelmével a Spartacus karnyújtásnyira került ahhoz, hogy bejusson az Európa-liga selejtezőkörébe. Ha a bajnokság utolsó fordulójában a Radnički idegenben megveri a Napredak csapatát, akkor a Spartacusnak legalább egy döntetlen szükséges a bajnoki címvédő Partizan ellen ahhoz, hogy megőrizze harmadik helyét a táblázaton. Azonban az a lehetőség is fennáll, hogy a harmadik és a negyedik helyezett csapat is kvalifikálni tudja magát az európai porondra, amennyiben a Kupadöntőben nem történik meglepetés és a belgrádi Partizan legyőzi a Mladost együttesét.

Vladimir Gaćinović, vezetőedző, Spartacus FC, Szabadka: „Mindenekelőtt köszönettel tartozok a játékosoknak, mivel ők szolgáltak rá a legjobban. Köszönet jár a szurkolóknak, a klub vezetőinek és a médiának is, hiszen végig korrektül tudósítottak a történésekről. Tudom, hogy ez mennyit jelent nekünk és a szabadkai közönségnek. Természetesen még nem biztosítottuk be az európai szereplést, de nagyon közel vagyunk hozzá.”

Spatacus
labdarúgó
Radnički

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.