Ugrás a tartalomra

Sportválasztó nap Magyarkanizsán (videó)

2016.10.06
02:50
Sportválasztó napot tartott ma a Magyarkanizsai Községi Sportszövetség az általános iskolások számára
Sportválasztó napot tartott ma a Magyarkanizsai Községi Sportszövetség az általános iskolások számára. A Gyógyfürdő sportcsarnokában tíz sportágat ismerhetett meg közelebbről a mintegy ezerkétszáz gyerek, akik a község különböző településeiről érkeztek a bemutatóra. A kisdiákok testközelből láthatták a teniszezőket, birkózókat, cselgáncsozókat, férfi és női focistákat, megismerkedhettek a sakk-klub, az M-Plusz Táncklub és a kajakklub tevékenységével, de bemutatkoztak nekik az asztaliteniszezők is. A gyerekek lelkesen figyelték a bemutatókat. Kávai Sarolta a táncra esküszik. „A tánc az egy nagyon jó kikapcsolódás, meg nagyon szeretem, mert minden évben új táncot tanulunk.” A kajakozók bemutatóján rengetegen voltak. Hézső Renáta elmondta, sok mindenre jó a kajakozás. „Ha szeretne egy jó társaságba belekerülni, valamint ha az egész testét át akarja mozgatni, ha érdekli a vízi sport és szereti a vizet.” A Községi Sportszövetséget annak gyermek és ifjúsági sportért felelős szakmunkatársa képviselte. Dobó Ella: „Magyarkanizsa Községben negyven sportklub van, abból tíz mutatkozik be. Ennek oka, hogy nem minden sportot tudunk behozni egy terembe. Célja az, hogy a gyerekeket minél előbb rászoktassuk a sportra, az egészséges életmódra.”



Nem titok, hogy a hatodik alkalommal megszervezett sportválasztó nap másik fontos célja az is, hogy hozzájáruljon a bemutatkozó klubok tömegesítéséhez.  
Magyarkanizsa
sportnap
sportválasztó

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.