Ugrás a tartalomra

Stadionbezárással büntették a Partizant

2019.04.11
10:36
Forrás
Vajdaság Ma
Stadionbezárással büntette a Partizan labdarúgó klubot a hétvégi, Újvidéken történt szurkolói incidens miatt a Szerb labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága.

A Szuperliga 30. fordulójában az újvidéki Vojvodina elleni újvidéki mérkőzésen a vendégszurkolók nemzetellenes és fasiszta jelmondatokat skandáltak, emiatt pedig tizenöt percig állt a játék. A belgrádi klubot a szurkolói miatt már kétszer is megbüntették. A fegyelmi bizottság döntése értelmében a Partizannak a következő bajnoki mérkőzését zárt kapuk mögött kell rendeznie, de akár a bajnokság végéig is üres lelátók előtt kell szerepelnie a csapatnak.

Partizan
Vojvodina
büntetés

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.