Ugrás a tartalomra

Súlyos vereséget szenvedtek a Spartacus kosárlabdázói

2017.01.14
11:33
Súlyos, 101-77 arányú vereséget szenvedtek a Spartacus kosárlabdázói Kruševacon, a Napredak csapatától az I
Súlyos, 101-77 arányú vereséget szenvedtek a Spartacus kosárlabdázói Kruševacon, a Napredak csapatától az I. férfi liga 13. fordulójában. Az első két negyed után a szabadkai együttes még hat ponttal vezetett, ám a harmadik negyedben totális csőd jellemezte a Spartacust, így ezt a játékrészt a hazaiak 25 ponttal, 34-9 arányban nyerték meg. A Miloš Nikolić nélkül játszó Kék Galambok legeredményesebb játékosa az egyaránt 17 pontos Nebojša Jovišić és Nikola Hristov volt, míg a hazaiak soraiból, a Partizan korábbi játékosa, Čedomir Vitkovac 20 pontig jutott. A másik tegnap esti mérkőzésen a belgrádi Dynamic 75-74-es győzelmet aratott az ugyancsak fővárosi, Beovuk otthonában. A nem teljes forduló után a Spartacus 22 ponttal a 3. helyen áll.
Spartacus
vereség
kosárlabda

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.