Ugrás a tartalomra

A surdulicai Radnikkal mérkőzik meg a TSC

2023.08.31
16:33
2023.08.31
17:13
Forrás
Pannon RTV
Žarko Lazetić szerint nagyon nehéz meccs lesz.

A surdulicai Radnikkal mérkőzik meg a TSC labdarúgó csapata a Szuperliga következő fordulójában. A topolyaiak idegenben lépnek majd pályára pénteken 19 órától. A TSC-t irányító Žarko Lazetić szerint nagyon nehéz meccs lesz, hiszen a Radnik csakúgy mint a topolyaiak, eddig senkitől sem kapott ki a bajnokságban. A surdulicai együttes védekezése kiválóan működik, hiszen öt fordulót követően csak egyetlen gólt kaptak. A Radnik pályája pedig nem a legjobbak közé tartozik, ami a védekező csapatnak kedvezhet - tette hozzá a TSC edzője.

Žarko Lazetić, vezetőedző, TSC: „Biztos, hogy az ilyen pályák a védekező csapatnak jobban megfelelnek, de nincs itt semmilyen nagy kifogásról szó. Nem is kell erről sokat beszélni, úgy van, ahogy van. Mindent meg kell tennünk, hogy alkalmazkodjunk és megpróbáljunk jó eredményt elérni”

labdarúgás
Žarko Lazetić

Most

15:24

Kinek a tojása a legkeményebb?

34. alkalommal tartották meg a tojástörő világbajnokságot Mokrinban. A rendezvényt minden évben az ortodox húsvét napján tartják, ahova nem csak Szerbiából, hanem a világ több pontjáról is érkeznek résztvevők.
11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.