Ugrás a tartalomra

Szabadka kiváló karatézóit fogadta a polgármester

2022.10.07
18:11
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Spartacus Enpi Karate klub képviselőit és tagjait fogadta Stevan Bakić, Szabadka polgármestere péntek délelőtt a szabadkai városházán.

A Spartacus Enpi Karate klub 23 versenyzője részt vett a szeptember 30-a és október 2-a között Csehországban zajló világbajnokságon. Sikerük 2 arany, 5 ezüst és 6 bronzérem. Erről számoltak be Szabadka polgármesterének. 

Bakić gratulált a versenyzőknek, és edzőiknek a fantasztikus eredményekért, és elmondta, büszkeséggel tölti el, hogy ilyen sportolók vannak a városban.

„Ismét bebizonyosodott, hogy Szabadka sportolói a város legjobb nagykövetei. És köszönjük ezt az elért eredményt, amely növelte ennek a városnak és Szerbiának is a hírnevét. Kívánom, hogy továbbra is ilyen kiemelkedő eredményeket érjetek el minden hazai és nemzetközi versenyen. Az önkormányzat pedig maximális támogatást nyújt ezek eléréséhez.”

Szabadka
Stevan Bakić
Spartacus Enpi Karate klub
fogadás

Most

08:18

Nyerjen lakást!

Mostanáig több mint 24,6 millió számla QR-kódját küldték be a szerbiai lakosok a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjátékra.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.