Ugrás a tartalomra

A szabadkai labdarúgók Lučaniban játszanak

2023.09.02
14:10
2023.09.02
16:18
Forrás
Pannon RTV
Idegenben szerepel a Spartacus a szerb Szuperliga 6. fordulójában. A szabadkai focisták a lučani Mladost ellen lépnek pályára.

A mérkőzés holnap este fél 8-kor kezdődik. Alekszandr Kerzsakov, a Spartacus edzője azt mondta, kellően felkészültek a mérkőzésre, és mindent meg fognak tenni a győzelem érdekében. A Spartacus új játékosát, Prijović Vladimirt is bemutatták.

Alekszandr Kerzsakov, edző, Spartacus LK: „Ami a múlt heti meccs eredményét illeti, az nem sikerült, de azon a meccsen jól játszottunk. Ha most sikerül mindent megismételnünk, ami az előző meccsen jó volt, akkor nagyon keveset kell még hozzáadnunk, és akkor jó meccs vár ránk. Várjuk a holnapot. Az ellenfél, a Mladost jó csapat lesz. Otthon jól játszik. Éppen ezért nehéz és érdekes mérkőzést várunk.”

Lučani
Mladost
Szabadka
spartcus
szuperliga
Alekszandr Kerzsakov
Prijović Vladimir

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.