Ugrás a tartalomra

A szabadkai Spartacus Ždrepčeva Krv holnap a Čukarički ellen lép pályára

2017.03.03
16:28
Következő bajnoki mérkőzésükkel kapcsolatban tartottak ma sajtótájékoztatót a szabadkai Spartacus Ždrepčeva Krv labdarúgóklub tagjai
Következő bajnoki mérkőzésükkel kapcsolatban tartottak ma sajtótájékoztatót a szabadkai Spartacus Ždrepčeva Krv labdarúgóklub tagjai. A csapat ellenfele holnap a Čukarički lesz. Andrej Černišov, a szabadkaiak edzője úgy véli, a vendégcsapat jobb állapotban van, mint a Kék Galambok. Andrej Černišov, edző, Spartacus Ždrepčeva Krv: „Ahhoz, hogy holnap megnyerjük a mérkőzést, muszáj száz százalékot nyújtanunk, vagy még sokkal, sokkal többet. Ha jó eredményt akarunk elérni a tabellán, holnap muszáj nyernünk. A héten mindent teljesítettünk, amit a csapatunkkal elterveztünk. Holnap nem fog játszani Jović, aki két sárga lapot kapott Ivanjicában. Az összes többi játékos készen áll.”
labdarúgás
Spartacus Ždrepčeva Krv
Čukarički
Andrej Černišov

Most

07:46, Frissítve: 07:53

Húsvét másnapját ünneplik az ortodox hívek

Az ortodox húsvéthétfőhöz Szerbiában számos népszokás kötődik. Egyes szokások a mai napig fennmaradtak eredeti formájukban, mások ugyanakkor módosultak, vagy teljesen a feledésbe merültek az ortodox hívek körében.
07:38, Frissítve: 08:13

Ma van Đurđevdan

A Gergely naptár szerint április 24-én, a Juliánusz naptár szerint május 6-án van Szent György napja.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.