Ugrás a tartalomra

Szabó Szebasztián két ezüstöt nyert Szingapúrban

2019.08.16
22:53
2024.03.19
08:47
Forrás
MTI
Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is nyert egy-egy döntőt, Szabó Szebasztián csütörtökön 100 m pillangón, pénteken 100 méter gyorson zárt ezüstérmesként az úszók vk-sorozatának szingapúri állomásán.

Hosszú - a viadal eredményközlője szerint - 400 méter vegyesen bizonyult legyőzhetetlennek, mögötte pedig Jakabos csapott célba másodikként. Jakabos szerzett egy aranyat is a 200 méter gyors fináléjában.

Hosszú a 100 méter hát döntőjében a második helyen ért célba. A nyitónapon a háromszoros olimpiai bajnok magyar úszó nyert 200 méter pillangón, mögötte a második helyen - csakúgy, mint egy héttel korábban a csinani vk-viadalon - Jakabos végzett.

A férfiaknál Szabó Szebasztián, aki csütörtökön 100 m pillangón második lett, pénteken 100 méter gyorson zárt ezüstérmesként.

A kvangdzsui világbajnokság után az úszók a vk-sorozat három részből álló ázsiai állomásán vesznek részt: Tokiót a kínai verseny követte, majd Szingapúrba utaztak, ahol szombatig vetélkednek. A vk második szakasza október 4. és 6. között a budapesti Duna Arénában indul, öt nappal később pedig Berlinben folytatódik. A harmadik részben Kazany (november 1-3.) és Doha (november 7-9.) látja vendégül az úszókat.

Szingapúr
világkupa
úszó
Szabó Szebasztián
Hosszú Katinka
Jakabos Zsuzsanna

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.