Ugrás a tartalomra

Szédületes mérkőzést hozott a 173. örökrangadó

2024.04.20
21:05
2024.04.20
21:14
Forrás
Szerbiai RTV, Eredmények.hu
Szenzációsan kezdte a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idényének rájátszási szakaszát a Crvena zvezda a Partizan ellen. A drámai összecsapáson 3:2-re nyertek a piros-fehérek, és 10 pontra lógtak el a fekete-fehérektől.

Bazdar góljával indított a Partizan az ellenfél otthonában a 11. percben, majd nemsokára Kanga egyenlített büntetőből, és beállította az 1:1-es eredményt az első félidőre.

A második játékrészben ismét a vendégek kezdtek jobban Severina találatával. Majd a 69. percben közbeszólt a videóbíró, les miatt nem adták meg Katai találatát, maradt a 2:1 az örök riválisnak. A lefújás előtt pedig jött a meglepetés, Ndiaye /Endiaj/ 2:2-re egyenlített.

Újabb tizenegyessel folytatódtak az izgalmak a pályán a hosszabbításban. Katai elégtételt vett, első alkalommal hozta meg a vezetést a Zvezdának a mérkőzésen, és egyben beállította a 3:2-es végeredményt.

 

örökrangadó
Crvena zvezda
partizan
labdarugó
Szuperliga

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.